קובה תפו"א


מרכיבים
1 ק"ג' בשר
½ 1 ק"ג בצל
4 ק"ג תפוחי אדמה
3 כוסות קמח
1 כפית פלפל שחור
1/4 כפית קארי
2 כפיות פפריקה מתוקה
2 כפיות כוכום
1 כפית בהרת
2 כפיות שטוחות מלח
צרור פטרוזיליה
פלפל חריף לפי הטעם

אופן הכנה
קוצצים את הבשר לקוביות קטנות (או טחון) ומטגנים במחבת.
כאשר הצבע מתחלף מנמיכים את האש , כאשר הבשר מוכן, מסננים אותו מהנוזלים.
לקצוץ ½ 1 ק"ג בצל לקוביות קטנות, לטגן עד הזהבה עם התבלינים.
הכנת במעטפת
מבשלים 4 ק"ג תפוחי אדמה לחצי בישול (יום קודם)
למחרת מקלפים ומעבירים במכונת בשר.
מוסיפים 3 כוסות קמח, 2 כפיות כורכום ו 2 כפיות מלח
לשם קבלת תערובת אחידה. ומכינים כדורים (במידה והם דביקים יש לקמח מעט) מחוררים ומשטחים, מכניסים את המילוי וסוגרים היטב מכל הצדדים. (להקפאה-יש לשים על מגש עם נילון ולאחר מיכן לכסות עם ניילון נוסף) הכנת הקובות
משטחים על כף היד את תפו"א, וממלאים בבשר
סוגרים היטב מכל הצדדים
מטגנים בשמן חצי עמוק

חזרה לתפריט בשר
חזרה לתפריט הראשי