מרכיבים
1 ק"ג' בשר
½ 1 ק"ג בצל
4 ק"ג תפוחי אדמה
3 כוסות קמח
1 כפית פלפל שחור
1/4 כפית קארי
2 כפיות פפריקה מתוקה
2 כפיות כוכום
1 כפית בהרת
2 כפיות שטוחות מלח
צרור פטרוזיליה
פלפל חריף לפי הטעם
אופן הכנה
קוצצים את הבשר לקוביות קטנות (או טחון) ומטגנים במחבת.
כאשר הצבע מתחלף מנמיכים
את האש , כאשר הבשר מוכן, מסננים אותו מהנוזלים.
לקצוץ ½ 1 ק"ג בצל לקוביות קטנות, לטגן עד הזהבה עם התבלינים.
הכנת במעטפת
מבשלים 4 ק"ג תפוחי אדמה לחצי בישול (יום קודם)
למחרת מקלפים ומעבירים במכונת בשר.
מוסיפים 3 כוסות קמח, 2 כפיות כורכום ו 2 כפיות מלח
לשם קבלת תערובת אחידה. ומכינים כדורים (במידה והם דביקים יש לקמח מעט)
מחוררים ומשטחים, מכניסים את המילוי וסוגרים היטב מכל הצדדים.
(להקפאה-יש לשים על מגש עם נילון ולאחר מיכן לכסות עם ניילון נוסף)
הכנת הקובות
משטחים על כף היד את תפו"א, וממלאים בבשר
סוגרים היטב מכל הצדדים
מטגנים בשמן חצי עמוק