מרכיבים
1 בצל גדול חתוך לקוביות דקות
1 גבמב קטנה
פלפל חריף לפי הטעם
2 עגבניות חתוכים לקוביות
3 שיני שום פרוסים לדיסקיות דקות
3 כפות גדושות של רסק עגבניות
ביצים
מלח
1/2 כפית כמון
כפית אבקת בצל
כפית אבקת שום
1 כף שטוחה פפריקה אדומה
1/2 כפית קארי
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית סוכר
אופן הכנה
מוסיפים שמן למחבת ומחממים
מוסיפים: בצל, גמבה, פלפל חריף
לאחר כ- 3 דקות מוסיפים את דיסקיות השום
ממתינים שהבצל יתחיל להזהיב
מוסיפים את קסק העגבניות, וממשיכים לטגן
יש לערבב כדי שהרסק לא ישרף
להוסיף את העגבניות
להוסיף את התבלינים, לערבב היטב
להביא לרתיחה
לשפר טעמים
להנמיך את האש, לכסות עם מכסה עד לריכוך העגבניות
( ניתן להוסיף מעט מים לזרז את הריכוך )
לפנות עם כף מקום במחבת
לשבור ביצה ולהניח בחור
ניתן להכניס פרוסות של גבינה מלוחה וגבינה צהובה
לאחר הנחת כל הביצים, לבזוק מעט מלח על הביצה, ולסגור את המכסה
ולהביא לרתיחה , ולהנמיך את האש
שהביצים מוכנות, ניתן לפזר פטרוזילה / כוזברה