חביתה עם תוספות


מרכיבים
בצל חתוך לדיסקיות דקות
כמות נדיבה של גבינה מלוחה
כמות נדיבה של פרמזן / גבינה צהובה
1 כף פטרוזילה קצוצה
1 כפחת סחוג תימני
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
שמן קנולה / תירס

אופן הכנה
לקרמל את הבצל על אש בינונית
להכניס לכוס 2 ביצים + סחוג תימני
לערבב היטב ומהר כחצי דקה
(זה נותן אווריריות לחביתה)
לחמם 4 כפות שמן במחבת
לשפוך את הביצים בעדינות
להנמיך את האש
להכניס את המרכיבים
לקפל משני הצדדים
להגביר את האש
להפוך מדי פעם עד לעשיה

חזרה לתפריט ישראלי
חזרה לתפריט הראשי