פלאפל


מרכיבים
יש להשרות 1 כוס חומוס ללילה שלם
חופן פטרוזיליה
חופן כוזברה
2 שיני שום
מלח פלפל
כפית זירעי כוזברה
1/4 כפית כמון
פרורי לחם ( במידת הצורך )
1/4 כוס סודה
סיר עמוק ושמן תירס

אופן הכנה
לטחון את המרכיבים במטחנת בשר
להכניס את התבלינים והסודה לעיסה
לוודא עיסה אחידה לא יבשה אך ניתנת לכדרור
להמתין חצי שעה לספיגת הנוזלים
במידה והעיסה רטובה, להוסיף 1 -2 כפות פרורי לחם
לחמם סיר עם שמן עמוק
ליצור כדורים ולהניח בזהירות בשמן החם
בקבלת צבע חום ניתן להוציא לצלחת עם נייר סופג

חזרה לתפריט ישראלי
חזרה לתפריט הראשי